COMPANIA NOASTRĂ

LOGO DEFINITIVO CREATOR

  • Suntem o firmă de consultanță înființată în anul 2013 și formată din parteneri spanioli. Suntem specializați în proiectare de proiecte și managementul tuturor tipurilor de GRANT-uri și subvenții în diferite programe ale Uniunii Europene direcționate tuturor tipurilor de entități și organizații.
  • Toți membrii companiei au o experiență de peste 15 ani în domeniul de consultanță și managementul fondurilor europene.
  • Avem o echipă cu înaltă calificare multidisciplinară în domeniul de consultanță. Profesioniști cunoscători de afaceri și tehnologie, cu mai mult de 10 ani de experiență și capabili să unească ambele concept și să pună în aplicare modele de real success, ținând cont de caracteristicile fiecărei companii, sector sau piață.

Așadar, echipa noastră de experți este responsabilă pentru consiliere, proces și administrarea subvențiilor și grant-urilor, care să faciliteze inovarea și îmbunătațirea competitivității.

Efectuăm de asemenea proiecte despre consultanță strategică, marketing, resurse umane și noi tehnologii.

Echipa noastră generează idei constructive, interacționează și monitorizează în permanență calitatea serviciilor prestate, pentru a satisface pe deplin cerințele clientului.

Compania noastră colaborează cu clienți planificând acțiunile pentru prezentarea proiectelor în cadrul cererilor de propuneri, administrează și coordonează proiectul, prezintă rapoarte tehnice și financiare corespunzătoare la sfârșitul fiecărei acțiuni întreprinse.

  • Domeniul său de clienți include IMM-uri, mari companii și asociații non-profit.
  • Dezvoltăm planuri strategice pentru companii și organizații, elaborare de planuri de marketing, de asemenea, efectuăm studii sectoriale cuprinzătoare pentru a îmbunătăți poziționarea companiilor, organizațiilor de afaceri și alte entități.
  • Suntem experți în gestionarea integrată a resurselor umane.

 

Dosar corporativ (PDF)

DOSAR CORPORATIV

Corporate dossier – English (PDF)

CORPORATE DOSSIER

 

 

consultant1