CINE SUNTEM NOI

LOGO DEFINITIVO CREATORSuntem o firmă de consultanță înființată în anul 2013, având acționariat mixt, româno-spaniol. Ne dedicăm managementului tuturor tipurilor de GRANT-uri și subvenții în diferite programe ale Uniunii Europene direcționate tuturor tipurilor de entități și organizații. Membrii companiei sunt persoane cu o vastă experiență  în domeniul de consultanță și managementul fondurilor europene, profesioniști cunoscători de afaceri și tehnologie, capabili să unească ambele concepte și să pună în aplicare modele de real success, ținând cont de caracteristicile fiecărei companii, sector sau piață.

Efectuăm de asemenea proiecte despre consultanță strategică, marketing, resurse umane și noi tehnologii. Echipa noastră generează idei constructive, interacționează și monitorizează în permanență calitatea serviciilor prestate, pentru a satisface pe deplin cerințele clientului.

Creator European Consultants SRL colaborează cu clienți planificând acțiunile pentru prezentarea proiectelor în cadrul cererilor de propuneri, administrează și coordonează proiectul, prezintă rapoarte tehnice și financiare corespunzătoare la sfârșitul fiecărei acțiuni întreprinse.

  • Domeniul său de clienți include IMM-uri, mari companii și asociații non-profit.
  • Dezvoltăm planuri strategice pentru companii și organizații, elaborare de planuri de marketing, de asemenea, efectuăm studii sectoriale cuprinzătoare pentru a îmbunătăți poziționarea companiilor, organizațiilor de afaceri și alte entități.
  • Suntem experți în gestionarea integrată a resurselor umane.

 

Dosar corporativ (PDF)

DOSAR CORPORATIV

Corporate dossier – English (PDF)

CORPORATE DOSSIER

 

 

consultant1